VI DYRKER SAMMENHOLDET PÅ

SOMMERREJSER

Der har siden Tirsdagsholdets start været arrangeret nogle sommerrejser som blev en stor succes og som hver gang har været med til at styrke sammenholdet.

Turene har bl.a. ført os til Bornholm, Sønderjylland og den seneste i 2018 bragte os Silkeborg (Landal Søhøjlandet), hvor vores lokale cykelguide viste os nogle fantastiske landskaber.

Ruterne bliver altid lagt så vi mødet så lidt trafik som mulig, men også sådan at der er udfordringer for enhver smag. Oftest har der været ruter af forskellig sværhedsgrad- og længde, at vælge imellem.

Indkvarteringen forsøges altid lagt i et område, hvor det ikke kun er de cyklende der bliver tilgodeset, men hvor også deltagerne uden cykler har mulighed for at få rigeligt med oplevelser. 

I 2020 var der atter planlagt en tur og igen skulle den gå til Bornholm, hvor også vores første tur gik til. Hele 23 deltagere havde tilmeldt sig, men desværre måtte vi aflyse på grund af Covid-19.

Efter Covid, er interessen for rejserne endnu ikke genopstået, men skulle der opstå ønsker om at genoptage rejserne, så tager vi det derfra.

SØHØJLANDET

SØHØJLANDET – GJERN, 3-8 JUNI 2018

Efter et års pause blev der atter i 2018 arrangeret en sommerrejse for Tirsdagsholdets entusiastiske deltagere. Vi blev 18 personer der den 3. juni drog mod Gjern ved Silkeborg, hvor vi fik fem uforglemmelige dage. Vi havde alle afleveret vores cykler lørdag....